MKB

administratie & belastingen

Een goede administratie is een belangrijke factor om succesvol te ondernemen. Rapportage en monitoring van resultaten en ontwikkelingen op het gebied van omzet en kosten, analyse van afwijkingen/verschillen, e.d., bieden essentiële informatie voor een stevige basis van uw onderneming. Met een gedegen administratie weet u hoe uw bedrijf ervoor staat, kunt u tijdig inspelen op veranderingen en uw ondernemingskoers voor de toekomst bepalen en toetsen. Ook vormt zij de basis voor professionele communicatie met bijvoorbeeld banken en de belastingdienst.

ACAB is een administratiekantoor dat is gespecialiseerd in financiële administraties en belastingzaken, vooral voor ondernemers in midden- en kleinbedrijf (MKB). Wij kunnen uw gehele administratie verzorgen maar ook (complexe) onderdelen daarvan.

Het uitbesteden van de administratie aan een specialist als ACAB loont. Met ACAB kunt u zich richten op de kernactiviteiten van uw onderneming en heeft u ook uw administratie en belastingzaken up-to-date en efficiënt op orde.

Wilt u meer weten over wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek en inventarisatie van wensen, behoeften en mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Administraties en belastingzaken

Administraties en belastingzaken

Een belangrijk, strategisch instrument waarmee u uw onderneming en activiteiten op elk moment kunt (bij)sturen.

LEES MEER
Salarissen

Salarissen

Verwerking en advies op gebied van salarissen, loonaangiften, journaalposten, kostenoverzichten, jaaropgaven en personeelsvraagstukken.

LEES MEER
AANGIFTEN

AANGIFTEN

Aangiften van omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting verzorgen en afhandelen met de Belastingdienst.

LEES MEER
Jaarrekening

Jaarrekening

Informatie en advies over eventuele aandachtspunten en fiscale consequenties

LEES MEER
Managementinfo

Managementinfo

Inzicht in de resultaats- en vermogensontwikkeling van uw onderneming.

LEES MEER